Саме зараз в розпалі сезон дозрівання помідорів. Більшість господинь обирають просто консервувати помідори, або ж солити їх. Також із помідорів зазвичай варять томатний сік, чи закривають лечо, або кетчуп. При цьому, усі використовують старі, традиційні та перевірені рецепти. 

Проте ми маємо для вас дещо цікавіше - якщо у вас в запасах ще є молоді кабачки, із них можна приготувати топовий рецепт на зиму. 

Помідори в кабачках «Сатурни»

Легкий рецепт помідорів із кабачками

Беремо:

2 кілограми маленьких помідорчиків, вони можуть бути зеленкуваті.

Також нам потрібно 1,5 кг кабачків,

50 грамів цукру

50 грамів солі

50 грамів оцету

Вишневі листочки

Лист хрону

2 листочки лаврових

4 зубчики часнику

Гострий перець

3-4 горошинки духмяного перцю

Половинка солодкої перчинки

Кріп.

Готуємо:

Кабачки потрібно порізати кільцями, потім вирізати серединки.

У кільця із кабачків впихаємо помідорчики, щоб вийшли «сатурни». Потім складаємо у баночки зелень і «сатурни». Банку потрібно залити кип’ятком. Через 15 хвилин злити рідину. Поворити процедуру двічі. Втретє потрібно залити вже сиропом – закоптити сироп із сіллю, цукром та оцетом.

Потім залиту банку закатуємо кришкою. Її потрібно перевернути, але не варто накривати. Помідорки виглядатимуть дуже гарно навіть на святковому столі. 

Джерело