Дорадо з овочами: рецепт корисної риби від кухаря з Мангеттену

Дорадо має корисні властивості та вишукані смакові якості. Це дієтичний продукт з мінімальною кількістю жирів, але з максимальною кількістю білків.

У м’ясі цієї риби – вкрай високий вміст мікроелементів і вітамінів, що робить її одним з найцінніших продуктів. Дорадо містить такі вітаміни як А, Б1, Б2, Б5, Б6, Д9, Б12, РР тощо.

Рецепт дорадо з овочами

Дорадо з овочами: рецепт корисної риби від кухаря з Мангеттену

Інгредієнти:

  • Дорадо;
  • Спеції;
  • Лимон;
  • Розмарин;
  • Часник;
  • Цибуля порей;
  • Улюблені овочі.

Спосіб приготування:

Рибу потрібно замаринувати у солі, перці, олії, соку лимону, розмарину і часнику.

В середину риби додайте кільця лимону та цибулю порей.

Овочі (можна: картоплю, кабачки, морква, броколі) нарізати на середні шматочки та додати: олію, сіль, перець, солодку паприку та прованські трави.

Запікати все разом 20 хв у фользі.

Відкрити фольгу і запікати ще 10 хв для рум’яної скоринки.

Джерело